Careeroo Group logo

Werkvoorbereider Vacatures

Home  ›  Vacatures  ›  Werkvoorbereider Vacatures

Recente Werkvoorbereider Vacatures

Werkvoorbereider
36 - 
40 uur
Opdrachtgever:
Search-on

Over Werkvoorbereider Vacatures

Een Werkvoorbereider is de onmisbare schakel in bouw- en techniekprojecten! Deze experts zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is: van het organiseren van materialen tot het strak plannen en coördineren van verschillende teams. Dankzij de strakke voorbereiding van de Werkvoorbereider zijn projecten op tijd af én binnen het budget.

Voorbeeld: Je werkt aan de bouw van een nieuw kantoorcomplex. Jij als Werkvoorbereider zorgt ervoor dat alle bouwmaterialen precies op tijd geleverd worden, de bouwvergunningen in orde zijn en dat de bouwteams previes weten wat, wanneer en hoe ze hun taken moeten uitvoeren. En nog belangrijker: wanneer het af moet zijn! Dankzij jouw organisatietalent verloopt het project soepeltjes en zonder vertragingen.

In een Werkvoorbereider vacature zie je vaak deze vaardigheden en taken staan:

  • Planningen maken: Jij zet de toon met strakke schema’s die het project op rolletjes laten lopen.
  • De voortgang controleren: Jij houdt de vinger aan de pols en zorgt dat alles volgens plan blijft gaan.
  • Vergunningen aanvragen: Jij regelt dat alle papieren op tijd binnen zijn, zodat het werk zonder vertragingen door kan gaan.
  • Materiaal inkopen: Jij zorgt dat de juiste materialen precies op het juiste moment beschikbaar zijn.
  • Technische tekeningen maken en controleren: Jij maakt of checkt de tekeningen tot in de kleinste details, zodat alles klopt als een bus.

Lees hier meer over andere technische functies!

Vacatures voor Werkvoorbereiders per Specialisatie

Werkvoorbereiders zijn essentieel in verschillende sectoren en rollen. Hier zijn enkele specialisaties binnen dit werkveld die je kunt kiezen:

  • Planner: Wil je de touwtjes in handen hebben en ervoor zorgen dat elk project volgens schema verloopt? Bekijk dan onze Planner vacatures!
  • Calculator: Ben jij goed met cijfers en wil je zorgen dat elk project binnen budget blijft? Ontdek hier onze Calculator vacatures!
  • Technisch Tekenaar: Heb je oog voor detail, een vaste hand en wil je technische tekeningen maken en controleren? Check dan onze Technisch Tekenaar vacatures!

Salaris Werkvoorbereider

In Nederland is het salaris van een Werkvoorbereider gemiddeld €3.375 per maand, gebaseerd op een werkweek van 40 uur. Dit is een gemiddelde en verschilt dus per persoon. Wat je gaat verdienen, hangt onder andere af van je ervaring, opleiding en type functie. Werkvoorbereiders met speciale vaardigheden of in leidinggevende rollen verdienen vaak meer.

Wil je weten wat andere technici verdienen? Kijk dan op deze pagina!

Direct solliciteren
Vacature:
 
Voeg cv toe